Interactieve Plattegrond

Uw camping in één overzicht

Met de Interactieve Plattegrond biedt u uw klanten een goed overzicht van alle belangrijke plaatsen op uw camping. U kunt hierbij denken aan de locaties van uw receptie, het sanitair, de kampeerplaatsen etc. Per item kunt u beknopte details geven zoals bijvoorbeeld bij een chalet het aantal personen, de oppervlakte en de prijsklasse. In de demo kunt u een groot aantal voorbeelden vinden.

Met deze Interactieve Plattegrond neemt op voorhand veel vragen van bezoekers weg wat u op uw beurt weer veel tijd bespaart. U zou zelfs kunnen overwegen om in uw receptie een touchscreen te plaatsen met daarop de interactieve kaart zodat u uw bezoekers eenvoudig de weg kunt wijzen. Ook hierin kunnen wij u begeleiden.

Kenmerken

 • Interactieve Plattegrond van uw camping met legenda.
 • U kunt uw elementen groeperen, denk aan bijvoorbeeld groepen voor kampeerplaatsen, gebouwen, afvalpunten etc.
 • U kunt meerdere lagen aanmaken, denk hierbij aan een accommodatie met meerdere verdiepingen of zoals u in de demo kunt zien een overzicht van het wifi bereik op uw camping.
 • U kunt een minikaartje laten opnemen zodat wanneer men ingezoomed is op de kaart toch een klein overzichtje heeft waar men zich bevindt.
 • Kaart op hoge resolutie gebruikmakend van SVG techniek.
 • Standaard maximaal 30 interactieve elementen, voor een camping met maximaal 20 plaatsen, meer kan tegen een meerprijs.
 • Deze module is geschikt voor uw WordPress website.
 • Prijs is inclusief plug-in licentie t.w.v. $ 34,00.
 • Campingwebsite is wederverkoper van deze plug-in en verzorgt de vertalingen, implementatie, optische aanpassingen en directe support.

Gebruik

De bezoeker kan in de legenda een item zoeken/kiezen waarop de kaart op dit betreffende onderdeel zal inzoomen en informatie zal weergeven. Als de bezoeker op de Interactieve Plattegrond een interactief element aanklikt dan zal dezelfde informatie verschijnen, dit kan een melding binnen de kaart zijn maar kan ook een link naar een andere website pagina zijn.

Werkwijze

Wij tekenen aan de hand van uw schets en/of aanwijzingen en indien beschikbaar met behulp van online kaarten een plattegrond van uw camping. Uw Interactieve Plattegrond zal dezelfde look & feel hebben als de demo op deze website. U kunt zelf aangeven welk kleurenschema u wilt gebruiken. Indien u een aangepast design wenst dan is dit ook mogelijk maar vraag dan wel vooraf naar de mogelijkheden. Wij kunnen ook uw reeds bestaande plattegrond gebruiken om deze interactief te maken.

Beheer

U kunt zelf de inhoud van de meldingen binnen de interactieve elementen aanpassen, voor aanpassingen in de kaarttekening verzorgen wij deze graag voor u. Indien u zelf voldoende technische kennis heeft dan kunt u ook zelf eventueel de kaarten aanpassen.

 • Indien uw website geen gebruik maakt van WordPress dan kunnen wij daar ook een Interactieve Plattegrond voor leveren.
 • Desgewenst kunnen wij ook een niet interactieve (statische) kaart voor u verzorgen tegen scherp tarief.
 • Optioneel kunnen er geanimeerde route aanwijzingen op de kaart worden vertoond.
Een voorbeeld van de iconen die wij kunnen leveren voor de Interactieve Plattegrond op uw Camping Website.

Wilt u meer informatie over de Interactieve Plattegrond? Neem dan gerust contact met ons op!